U krijgt 7 dagen vaas-garantie* op bloemwerk. Verzorgt u uw boeket goed, dan heeft u er nog lang plezier van!

De geleverde bloemen zijn van een goede kwaliteit, zodat u ten minste 7 dagen kunt genieten*.

Tips voor een lang vaasleven voor je bloemen:

  • zet je bloemen zo snel mogelijk op (voldoende!) water
  • zorg voor een schone vaas
  • voeg het meegeleverde snijbloemen voedsel toe
  • snijd de stelen schuin af
  • zorg dat er geen blad in het water komt
  • bloemen houden niet van tocht, verwarming, rijpend fruit en felle zon!

* mits goed behandeld, met uitzondering van bloemen die van nature een kortere levensduur hebben, zoals voorjaarsbloemen, Pioenen en Dahlia’s.

Uitgelicht: Kerst. Wij zijn BEIDE Kerstdagen GEOPEND van 8:30-20:00 ! Het feest van licht en gezelligheid. Wij hebben ons best gedaan om sfeervolle arrangementen te maken. Deze zijn ook online te bestellen!

Van elk verkocht boeket op onze webshop gaat €0,50 naar het Wereld Natuur Fonds!

Als Duurzaam Bloemist Goud willen wij bijdragen aan het behoud van onze natuur.  En dat kan dankzij uw aankoop!

Per jaar komt meer dan 5 miljoen ton plastic afval in zee terecht. Dit kost elk jaar miljoenen dieren het leven: vissen, vogels, schildpadden, zeehonden, walvissen en dolfijnen. Het plastic dat in de zeeën terechtkomt, verteert niet. Het valt alleen uit elkaar in steeds kleinere stukjes, die ook nog eens steeds giftiger worden. Door al die kleine deeltjes plastic in het water, veranderen de oceanen in een plastic soep. WNF heeft verschillende projecten om dit plastic een halt toe te roepen. Onze bijdrage zal hier aan besteed worden. Kijk maar eens op: https://www.wnf.nl/wat-wnf-doet/themas/plastic-soep/plastic-soep-wat-doet-wnf.htm

Het Ancker, al meer dan 10 jaar onze leverancier van bloemenkaartjes, geurbuideltjes, droomdruppels en meer.

Met Het Ancker kiezen wij ook voor Maatschappelijk Verantwoord Produceren. Het kwalitatief hoogwaardig vakwerk wordt uitgevoerd door gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers met een fysieke of mentale belemmering.Het Ancker staat voor duurzaam ondernemen met hoofd en hart. Hier werken vakmensen met een afstand tot werk in een beschermde omgeving. Maatschappelijk ondernemen en samenwerken met Het Ancker gaan goed samen.