apollo-186207__340 field-scabious-282984__340 flowers-1641320__340

HOME

 

WELKOM BIJ FLOWERS INSIGHT® !

 

BLOEMEN BESTELLEN?

Klik op het gewenste product links in de menubalk.

ZAKELIJKE KLANTEN:

Zie button "zakelijke klanten" links in de menubalk.

 

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN GOEDE BIND(ST)ER !

De functie
Als bloemist maak jij creatieve boeketten / bloemstukken voor onze klanten. En adviseert klanten omtrent bloemenkeuze en andere producten.
Wij zijn op zoek naar een parttime bloemist voor ongeveer 3 dagen in de week.

Wat verwachten wij van jou?
Je bezit over een pro actieve houding en vindt het leuk om actief klanten te helpen en adviseren en hebt een representatieve en open uitstraling. Een afgeronde opleiding of cursus in de bloemenbranche én werkervaring in een bloemenwinkel is een pre maar geen vereiste. Je hebt goede mondelinge communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal. Je beschikt over flexibele beschikbaarheid en bent bereid om ook in het weekend te werken. Het liefst ben je woonachtig in Nijmegen of omgeving.
We bieden je een leuke afwisselende baan met veel creativiteit en klantencontact en een vers en groots assortiment bloemen om mee te werken. Bij het bedrijf kom je terecht in een jong en enthousiast team met een gezellige informele sfeer. Salaris volgens cao.
Interesse? Bij het selecteren van de juiste collega zijn je opleiding en ervaring van groot belang. Een goede en duidelijke motivatie en CV zijn voor ons redenen om je uit te nodigen op gesprek. 
Zie jij jezelf al werken op deze locatie, heb jij interesse in deze leuke afwisselende baan en voldoe jij aan het profiel? 

Reageer dan snel via info@flowersinsight.nl en vertel ons wie je bent!

 

Alleen goede bloemen voor een goede prijs.

Daarom kopen wij zelf onze bloemen in op de grote Nederlandse bloemenveilingen. Zo heeft U altijd de MEEST VERSE en MOOIE bloemen, ALTIJD gebonden door TOP-binders.

Wij zijn in oktober 2016 voor het derde jaar op rij gecertificeerd als eerste en enige Duurzame Bloemist van Gelderland en voor het tweede jaar met GOUD! (barometer duurzame bloemist) 

Flowers Insight staat vermeld in de Eerlijke Bloemengids van Hivos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Betaalmethodes